Headerbild

Kategorier

Solkraft Open 2024 färdigspelat!

2024-03-25 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

25 fulla bord på lördagen och bra deltagarantal även på söndagen. En bitvis hektisk tävling med många sevärda matcher är nu lagd till handlingarna.

De flesta spelarna hörde hemma i klubbar i Mälardalen med omnejd, men ett stort antal anmälningar hade även kommit från mer långväga klubbar, som Askim, Trollhättan, Mariestad, Falun, Nynäshamn och Visby.

Känslan var att fler spelare än vanligt hade nabbgummin, vilket bidrog att tävlingen drog ut mer än normalt på tiden, framför allt på lördagen.

Köpings BTK lyckades knipa tre klassegrar genom Wilda Appelgren i Flick/Dam max 999 och Enzo Pasquali i Max 999 och Division 4 söndag. Dessutom blev det pallplatser för Wille Appelgren i U10 och Enzo i Division 4 lördag.

Den kanske mest sevärda - och garanterat längsta - finalen spelades mellan två "gamla" RIG-elever. Natthawat Phaithong utkämpade en stenhård och energikrävande final mot klubbkompisen i Nerikes Kils BTK, Gustav Lindroth. Det bjöds på underhållning på hög nivå! Gustav är en utpräglad def-spelare som ser till att det mesta som kommer mot honom återvänder till andra bordshalvan. Natthawat slet och bombade på i en match av hög kvalitet och det krävdes fem stenhårda set innan Gustav lyckades vinna det avgörande setet med 13-11.

Samtliga resultat från alla matcher finns på Tournaments Online.
Klicka här för att se de slutliga resultatlistorna.

Stort TACK även till alla funktionärer som såg till att slutspelen flöt på utan avbrott, att kiosken kunde serva med kaffe och godsaker och att tävlingshallarna blev iordningställda före och efter tävlingen!

Adress

Köpings BTK - Bordtennis Zarins, Passgatan 22 73152 Köping

Kontakt

Tel: 0703176536 E-post: kbtk@kopingsbtk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in