Headerbild

Kategorier

Lag-SM-GULD!!!

2021-08-30 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Lag-SM gick av stapeln i Uppsala i helgen 27-28/8. Köpings BTK hade ett lag i H18, bestående av Theo Abrahamsson och Max Hedbom. Det slutade efter en mycket stark insats med GULD!!!

Max & Theo visade moral och inledde med en stark insats då de vände 0-2 till seger 3-2 mot BTK Frej.

En stabil 3-0-seger mot Horreds BTK följdes av en rysare mot Söderhamns UIF. Köping tog ledningen, SUIF utjämnade, KBTK tog dubbeln och ledningen med 2-1, men SUIF vägrade ge sig och utjämnade. I den avgörande matchen fick Max avgöra genom seger 3-1. Därmed var lördagens spel avklarat och killarna gick till vila som ett av två obesegrade lag, tillsammans med Spårvägens BTK 1.

Just Spårets lag 1 var första uppgiften på söndagen. Både Max och Theo förlorade mot Martin Friis, men vann mot Mattias Sahlstrand. Därmed blev Köpingsspelarnas styrka i dubbelspelet den avgörande faktorn. I och med att killarna vunnit den vann man också lagmatchen med 3-2. Det var ingen slump - killarna vann samtliga fem dubbelmatcher under Lag-SM! 

Av bara farten besegrades även Spårets lag 2 med 3-1 i den sista matchen och en mycket stark insats under helgen belönades med GULD!!!

Resultaten från Lag-SM H18 finns här.


Max Hedbom & Theo Abrahamsson - LAG-SM-GULD i H18!


Pallen i H18: 1. Köpings BTK, 2. BTK Frej, 3. Spårvägens BTK 1

Adress

Köpings BTK - Bordtennis Zarins, Passgatan 22 73152 Köping

Kontakt

Tel: 0703176536 E-post: kbtk@kopingsbtk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in